Pal aan de Grevelingen

Verschillende BBQ's

Oosterscheldekreeft arrangement

OOSTERSCHELDEKREEFT ARRANGEMENT

Gedurende het Oosterscheldekreeft seizoen (1 april tot en met 31 juli) bieden wij het Oosterscheldekreeft arrangement aan. 

OOSTERSCHELDEKREEFT ETEN & SLAPEN

– 1 x Overnachting in een standaard kamer te Hotel Bru;

– 1 x deelname ontbijtbuffet;

– 1 3-Gangen Oosterscheldekreeftmenu bij Brasserie Sailor’s Inn*.

Prijs arrangement: € 132,50 per persoon **

* Alle genuttigde dranken geschieden op nacalculatie, mits vermeld in het arrangement, en dient u bij het restaurant te betalen.

** Prijzen zijn gebaseerd op het gebruik van een standaardkamer (2 personen), excl. toeristenbelasting en administratiekosten. Upgraden van een kamer is mogelijk tegen meerprijs.

Boekingen via https://www.hotelbru.nl/hotel/arrangementen/ 

OOSTERSCHELDEKREEFTMENU 2019 

Salade Oostescheldekreeft | Verse augurk | Miso | Look | Kreeftenbrood

Oosterscheldekreeft gratine, van de BBQ of gekookt | Huisgemaakte frieten | Seizoensgroenten

Zoet dessert

 

BEDRIJFSUITJE BRUINISSE – ARRANGEMENTEN ZEILSCHOOL AQUAVITESSE

U wilt met uw bedrijf of afdeling een gezellig dagje uitwaaien, of u bent op zoek naar een training voor uw medewerkers. In samenwerking met Aquavitesse kunnen wij zo’n dag van begin tot eind voor u invullen!

’s Morgens wordt u ontvangen op onze gezellige accommodatie. Hier is de gelegenheid voor een kopje koffie en een Zeeuwse lekkernij. Na de kennismaking met de schippers gaan we direct het water op.

BEDRIJFSUITJE BRUINISSE – DAGARRANGEMENT 1 

Iedereen wordt ‘s morgens bekend gemaakt met de basis beginselen van het zeilen. Voor de lunch kunt u kiezen om terug aan wal te gaan en de lunch bij ons te genieten of bijvoorbeeld picknickmanden meenemen en lunchen op een van de eilandjes op de Grevelingen.

Na de lunch heeft Aquavitesse een leuke puzzeltocht uitgezet. Deze puzzeltocht is niet alleen boeiend voor de ervaren zeiler, maar is voor iedereen een uitdaging.

BEDRIJFSUITJE BRUINISSE – DAGARRANGEMENT 2 

Na kennismaking met de schippers gaan we direct het water op. Hier wordt iedereen in korte tijd bekend gemaakt met de basis beginselen van het zeilen. 

Na de lunch zullen er onderling wedstrijdjes worden gevaren. 

De instructeur zal de eerste wedstrijd nog het een en ander “influisteren”, maar de volgende wedstrijdjes zal de bemanning het helemaal zelf moeten doen en zal de instructeur alleen ingrijpen als het echt nodig is. Men zal tijdens de wedstrijdjes in aanraking komen met zeiltechnische “uitdagingen” die alleen opgelost kunnen worden door als een groep samen te werken. Hierdoor worden ze een (h)echt team! Een fantastische combinatie, waarbij iedereen uiteindelijk winnaar is.

Slapen in de jachthaven in Bruinisse klik hier….!