Pal aan de Grevelingen

Verschillende BBQ's

Oosterscheldekreeft arrangement

OOSTERSCHELDEKREEFT ARRANGEMENT

Gedurende het Oosterscheldekreeft seizoen (1 april tot en met 31 juli) bieden wij het Oosterscheldekreeft arrangement aan. 

OOSTERSCHELDEKREEFT ETEN & SLAPEN

– 1 x Overnachting in een standaard kamer te Hotel Bru;

– 1 x deelname ontbijtbuffet;

– 1 3-Gangen Oosterscheldekreeftmenu bij Brasserie Sailor’s Inn*.

Prijs arrangement: € 132,50 per persoon **

* Alle genuttigde dranken geschieden op nacalculatie, mits vermeld in het arrangement, en dient u bij het restaurant te betalen.

** Prijzen zijn gebaseerd op het gebruik van een standaardkamer (2 personen), excl. toeristenbelasting en administratiekosten. Upgraden van een kamer is mogelijk tegen meerprijs.

Boekingen via https://www.hotelbru.nl/hotel/arrangementen/ 

OOSTERSCHELDEKREEFTMENU 2019 

Salade Oostescheldekreeft | Verse augurk | Miso | Look | Kreeftenbrood

Oosterscheldekreeft gratine, van de BBQ of gekookt | Huisgemaakte frieten | Seizoensgroenten

Zoet dessert

 

ARRANGEMENTEN KLIPPER MATHILDA

 

De klipper Mathilda is een zeiljacht van 27 meter lang, waar je een dagje teambuilding op kan beleven, genieten van de natuur of waar je lekker met z’n allen op kunt relaxen en geniet van het fijne zonnetje.

 

PROEF & BELEEF DE GREVELINGEN

 

De Grevelingen is het grootste zoutwater meer van west Europa. Schipper Jaap vertelt vertelt onderweg honderduit over hoe ze de kreeften vissen in de Grevelingen, waar ze het zeekraal & de lamsoren plukken, laat je prachtige wilde orchideeën zien en je mag mee oesters rapen & gelijk proeven. Dit alles gebeurt op het Grevelingenmeer.

Als de zeilen opgedoekt zijn vaar je Jachthaven Bruinisse in en geniet je vervolgens van een diner bij Brasserie Sailor’s Inn. Waar je onder andere de producten uit de Grevelingen te proeven krijgt. Je kunt er ook voor kiezen om op 1 van de eilandjes in de Grevelingen te BBQ-en.

 

GENIET VAN DE OOSTERSCHELDE

Bij dit arrangement vaar je de andere kant op, richting de Zeelandbrug. Tijdens deze tocht kom je onderweg zeehondjes tegen, mosselvissers en vaar je langs de proefstukken in Ouwerkerk die je alleen vanaf het water kunt zien.

Arrangementen in samen werking met Brasserie Sailor’s Inn, gelegen in de Jachthaven te Bruinisse met een spectaculair uitzicht op het Grevelingenmeer.

 

 

Op de klipper Mathilda kunt u met maximaal 35 personen meevaren.

BEDRIJFSUITJE BRUINISSE – ARRANGEMENTEN ZEILSCHOOL AQUAVITESSE

U wilt met uw bedrijf of afdeling een gezellig dagje uitwaaien, of u bent op zoek naar een training voor uw medewerkers. In samenwerking met Aquavitesse kunnen wij zo’n dag van begin tot eind voor u invullen!

’s Morgens wordt u ontvangen op onze gezellige accommodatie. Hier is de gelegenheid voor een kopje koffie en een Zeeuwse lekkernij. Na de kennismaking met de schippers gaan we direct het water op.

BEDRIJFSUITJE BRUINISSE – DAGARRANGEMENT 1 

Iedereen wordt ‘s morgens bekend gemaakt met de basis beginselen van het zeilen. Voor de lunch kunt u kiezen om terug aan wal te gaan en de lunch bij ons te genieten of bijvoorbeeld picknickmanden meenemen en lunchen op een van de eilandjes op de Grevelingen.

Na de lunch heeft Aquavitesse een leuke puzzeltocht uitgezet. Deze puzzeltocht is niet alleen boeiend voor de ervaren zeiler, maar is voor iedereen een uitdaging.

BEDRIJFSUITJE BRUINISSE – DAGARRANGEMENT 2 

Na kennismaking met de schippers gaan we direct het water op. Hier wordt iedereen in korte tijd bekend gemaakt met de basis beginselen van het zeilen. 

Na de lunch zullen er onderling wedstrijdjes worden gevaren. 

De instructeur zal de eerste wedstrijd nog het een en ander “influisteren”, maar de volgende wedstrijdjes zal de bemanning het helemaal zelf moeten doen en zal de instructeur alleen ingrijpen als het echt nodig is. Men zal tijdens de wedstrijdjes in aanraking komen met zeiltechnische “uitdagingen” die alleen opgelost kunnen worden door als een groep samen te werken. Hierdoor worden ze een (h)echt team! Een fantastische combinatie, waarbij iedereen uiteindelijk winnaar is.