Openstaande vacatures Brasserie Sailor’s Inn te Bruinisse:

  • Zelfstandig werkend kok 40 uur
  • Medewerkers bediening, part-time, vanaf 16 jaar
  • Keukenhulpen, vanaf 16 jaar
  • Afwassers, vanaf 15 jaar

Je komt te werken in een jong en enthousiast team welke vorig jaar is uitgeroepen tot het leukste horecateam van Nederland! Wat wij nog meer te bieden hebben? Fantastische werkplek aan het water, goed salaris en gezelligheid. Interesse? Mail: info@sailorsinn.nl

 

Vacature combi job: Eventmanager & bediening

Als eventmanager bij brasserie Sailor’s Inn ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de partij, de uitvoering en aftersales. De partijen variëren van een low-budget bbq voor 15 personen, een bruiloft, vergadering tot een 3-daags zeilevenement waarbij je 140 gasten in huis hebt.

Om bovenstaand goed te kunnen uitvoeren is het noodzaak dat je op de hoogte bent van het reilen en zeilen in Sailor’s Inn en feeling hebt met het bedrijf, je gasten maar zeker ook je collega’s. Dit is de reden dat het een combi job is. In de bediening wordt van je verwacht dat je een eigen wijk kunt lopen, dit houdt in dat je de gasten ontvangt en vervolgens in de watten legt tot en met het afrekenen. 

Deze vacature is voor minimaal 32 uur, welke indien gewenst ook full-time ingevuld kan worden. Wij bieden een goed salaris, jaarcontract, enthousiast team en vaste werkdagen in overleg. Vrije dagen in het weekend ook in overleg. 

Interesse? Mail: info@sailorsinn.nl