Menukaart

Voorgerechten met stokbrood

Sailor’s inn carpaccio, truffel, oude kaas, rucola, pijnboompitjes & spekjes 13.90

Asian carpaccio, soy, cashew, wasabi & pofspek 13.90

Vissoep, verse vis & groente garnituur 9.25

Graved lax, gemarineerde zalm met mosterd & dille. Eitje, roze pepertjes & mizuna 14.75

Bisque schaaldieren, truffelroom & gamba 9.75

Salade met watermeloen, feta, komkommer munt, granaatappel & arbequinna 10.50

Ceasar salad, met krokante calamaris, pecorino, olijfolie, croutons & ansjovis
Ceasar als voorgerecht 13.50
Ceasar als hoofdgerecht 20.50


Hoofdgerechten


Vissalade, onze bekende groene salade met vers gebakken vis, gerookte makreel, zalm, scampi steurgarnalen geserveerd met stokbrood 23.-

Zeebaars, gestoomd met shiitake, gember en bosui. Geserveerd met basmati rijst en een saus van soja & sesam 25.-

Tandoori gemarineerde zeewolf, uit de oven met flatbread & kachumber salade 24.-

Zijlende biefstuk, met peperboter, aardappel-polenta gratin & venkelsalade 25.-

Spare ribs, gelakt met BBQ saus, geserveerd met coleslaw & frietjes 23.50

Opor ayam, kippendijen gegaard in een kruidige kokossaus met rijst & urap 20.50

Jackfruit curry, geserveerd met basmatirijst, yoghurt, flatbread & limoen 18.75

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken