Sailor’s Inn carpaccio, truffel, oude kaas, rucola, pijnboompitjes & spekjes 15
Asain Style Carpaccio, soy, cashew, wasabi & pofspek 15
Vissoep, verse vis & groente garnituur 10
Uiensoep, gegratineerd met gruyere kaas 9.5
Gegratineerde mosselen, pernod, kruidenboter & gruyere 13,50
Scampi al ajillo, olijfolie, knoflook & Spaanse peper 16
Huis gerookte zalmtartaar, met gefrituurde gamba & aïoli 16
Vega lauwwarme geitenkaas salade, met noten & truffelhoning 14
Dit gerecht is ook als hoofdgerecht portie te bestellen
Oesters
Oesters naturel te bestellen per 3 | 6 | 9 | 12 4 per stuk
Gegratineerd met look & panko te bestellen per 3 | 6 | 9 | 12 4.25 per stuk
Schaal & schelpdieren ( hoofdgerechten )
Krabscharen stiekem lekkerder dan kreeft, alleen je moet er wat tijd & energie in steken maar met elke hap is het de moeite waard! 37.5
Scampi al ajillo deze garnalen bakken we in de olijfolie, waar we Spaanse peper knoflook & peterselie aan toevoegen 28.5
Proeverij van schaal & schelpdieren
3 oesters, krabscharen, gamba’s, langoustine, steurgarnalen & schelpen 40
Deze gerechten worden geserveerd met stokbrood
Alleen in het seizoen
Gekookte mosselen met knoflook, mosterdsaus & frites 27.5
Gewokte mosselen met kokos, laos, knoflook & Spaanse peper 28.5
Hoofdgerechten
Bouillabaise, maaltijdsoep op basis van schaaldieren, met diverse vissoorten, rouille & croutons 27.5
Gebakken zalm, Aubergine curry & witte rijst
Deze curry wordt al voorbereid zodat de smaken goed in de aubergine kunnen trekken, vandaar is het helaas niet mogelijk er ingrediënten uit te halen. 25
Zeewolf uit de oven, miso, shii take en wasabi vinaigrette 25
Bavette, deze serveren we met een romige pepersaus, aardappelgratin & groente 27.5
Coq au vin, aardappelpuree, truffel & paddenstoelen 21.5
Sesame peper bun met Wagyu burger, komkommer relish & cheddar
Geserveerd met frites. 22.5
Wil je er helemaal voor gaan doe er dan ook nog bacon op + 2.5
Ravioli, gevuld met spinazie & ricotta, geserveerd met een saus van tomaat en knoflook 21