Jachthavenweg 61 A, 4311 NC Bruinisse

Menukaart

Sailor’s Inn carpaccio, truffel, oude kaas, rucola, pijnboompitjes & spekjes 15

Asain Style Carpaccio, soy, cashew, wasabi & pofspek 15

Vissoep, verse vis & groente garnituur 10

Uiensoep, gegratineerd met gruyere kaas 9.5

Gegratineerde mosselen, pernod, kruidenboter & gruyere 13,50

Scampi al ajillo, olijfolie, knoflook & Spaanse peper 16

Huis gerookte zalmtartaar, met gefrituurde gamba & aïoli 16

Vega lauwwarme geitenkaas salade, met noten & truffelhoning 14

Dit gerecht is ook als hoofdgerecht portie te bestellen

Oesters

Oesters naturel te bestellen per 3 | 6 | 9 | 12 4 per stuk

Gegratineerd met look & panko te bestellen per 3 | 6 | 9 | 12 4.25 per stuk

Schaal & schelpdieren ( hoofdgerechten )

Krabscharen stiekem lekkerder dan kreeft, alleen je moet er wat tijd & energie in steken maar met elke hap is het de moeite waard! 37.5

Scampi al ajillo deze garnalen bakken we in de olijfolie, waar we Spaanse peper knoflook & peterselie aan toevoegen 28.5

Proeverij van schaal & schelpdieren
3 oesters, krabscharen, gamba’s, langoustine, steurgarnalen & schelpen 40

Deze gerechten worden geserveerd met stokbrood


Alleen in het seizoen

Gekookte mosselen met knoflook, mosterdsaus & frites 27.5

Gewokte mosselen met kokos, laos, knoflook & Spaanse peper 28.5

Hoofdgerechten

Bouillabaise, maaltijdsoep op basis van schaaldieren, met diverse vissoorten, rouille & croutons 27.5

Gebakken zalm, Aubergine curry & witte rijst
Deze curry wordt al voorbereid zodat de smaken goed in de aubergine kunnen trekken, vandaar is het helaas niet mogelijk er ingrediënten uit te halen. 25

Zeewolf uit de oven, miso, shii take en wasabi vinaigrette 25

Bavette, deze serveren we met een romige pepersaus, aardappelgratin & groente 27.5

Coq au vin, aardappelpuree, truffel & paddenstoelen 21.5

Sesame peper bun met Wagyu burger, komkommer relish & cheddar
Geserveerd met frites. 22.5

Wil je er helemaal voor gaan doe er dan ook nog bacon op + 2.5

Ravioli, gevuld met spinazie & ricotta, geserveerd met een saus van tomaat en knoflook 21

 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken