Sailor’s Inn: restaurant in Zeeland

Bent u op zoek naar een goed zeevruchten restaurant in Zeeland? Bij Sailor’s Inn kunt u genieten van een uitgebreide menukaart, hierop vindt u diverse culinaire gerechten. Wilt u mosselen eten in een restaurant in Zeeland? Ook dan kunt u bij ons terecht. Schaal- en schelpdieren zijn onze specialiteit. Wanneer u bij ons komt eten waant u zich in een modern industrieel pand terwijl u geniet van een geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer. Ons team staat voor u klaar en heet u graag van harte welkom in Brasserie Sailor’s Inn te Bruinisse.

Kreeft eten in Zeeland?

Dat kan bij Sailor’s Inn! Vanaf 1 april tot en met half juli is het kreeftenseizoen. Dit betekent dat u gedurende deze tijd kunt genieten van de Zeeuwse kreeft. Deze kreeft mag beperkt gevangen worden, vandaar dat u alleen in deze tijd van het jaar bij ons terecht kunt om kreeft te eten. De Zeeuwse kreeft mag wel de koning van de kreeften genoemd worden en heeft een heerlijke smaak. De kreeften worden voor onze deur gevangen, verser kan niet!

U kunt bij ons onder andere genieten van het Oosterscheldekeeftmenu. Bisque van schaaldieren Halve kreeft u kunt kiezen uit deze bereidingen: gekookt, gegratineerd of van de BBQ. Dagdessert € 79,50 p.p.

.
Klik hier voor meer informatie

Mossel restaurant in Zeeland

Op onze menukaart vindt u onder andere mosselen. Voor een vaste prijs kunt u genieten van een heerlijk mosselpannetje. Wij zorgen er altijd voor dat we de beste mosselen aan onze gasten voorschotelen. Voor de lekkerste ervaring van de mosselen selecteren wij elkaar met het mosselgilde een goede wijn die perfect samengaat met een pan gekookte mosselen. Wij serveren onze mosselen op klassieke wijze en op Thaise wijze. Sailor’s Inn is aangesloten bij het mosselgilde.


Menukaart

Voorgerechten met stokbrood

Sailor’s inn carpaccio, truffel, oude kaas, rucola, pijnboompitjes & spekjes 13.90

Asian carpaccio, soy, cashew, wasabi & pofspek 13.90

Vissoep, verse vis & groente garnituur 9.25

Graved lax, gemarineerde zalm met mosterd & dille. Eitje, roze pepertjes & mizuna 14.75

Bisque schaaldieren, truffelroom & gamba 9.75

Salade met watermeloen, feta, komkommer munt, granaatappel & arbequinna 10.50

Ceasar salad, met krokante calamaris, pecorino, olijfolie, croutons & ansjovis
Ceasar als voorgerecht 13.50
Ceasar als hoofdgerecht 20.50


Hoofdgerechten

Vissalade, onze bekende groene salade met vers gebakken vis, gerookte makreel, zalm, scampi steurgarnalen geserveerd met stokbrood 23.-

Zeebaars, gestoomd met shiitake, gember en bosui. Geserveerd met basmati rijst en een saus van soja & sesam 25.-

Tandoori gemarineerde zeewolf, uit de oven met flatbread & kachumber salade 24.-

Zijlende biefstuk, met peperboter, aardappel-polenta gratin & venkelsalade 25.-

Spare ribs, gelakt met BBQ saus, geserveerd met coleslaw & frietjes 23.50

Opor ayam, kippendijen gegaard in een kruidige kokossaus met rijst & urap 20.50

Jackfruit curry, geserveerd met basmatirijst, yoghurt, flatbread & limoen 18.75


Contact

Bij restaurant Sailor’s Inn in Zeeland kunt u terecht voor diverse visgerechten. We maken alle gerechten zelf van vers gevangen vis, u kunt genieten van echte ambachtelijke gerechten. Wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31111482902.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken